Solterra

Savršeni spoj svestranosti i udobnosti.

Ne samo svestranosti i udobnosti, već cjelovitog iskustva vožnje u ime zabave, sigurnosti i inovacije kako bi uživali u svakom putovanju.


Vanjska oprema

Električno otvaranje vrata prtljažnika

Dodirom jedne tipke prtljažnik se polagano otvara i zatvara. Ukupna širina otvaranja može se podesiti.

Pokrivač prtljažnika

Pokrivač prtljažnika jamči potrebnu privatnost i pomaže u sprečavanju krađe. Kada se ne upotrebljava, uredno se može spremiti ispod podnice.

Prednja LED svjetla s automatskim prilagođavanjem visine

Prednja LED svjetla s automatskim prilagođavanjem visine kombiniraju duga i kratka svjetla i također su opremljena s Adaptive High-beam System (AHS) (Sustav adaptivnih dugih svjetala). Ovaj sustav poboljšava vidljivost, a samim time, i sigurnost tijekom noćne vožnje automatski paleći i gaseći duga svjetla, ovisno o prometu i uvjetima vožnje.

Unutarnja oprema

Paddle Shift

Paddle Shift omogućuje trenutnu kontrolu razine regenerativnog kočenja za prilagodbu uvjetima vožnje bez pomicanja ruku s upravljača.

Digitalni unutarnji retrovizor

Slika sa stražnje kamere prikazuje se na retrovizoru kako bi se postigao jasan pregled bez ometanja koja uzrokuju putnici straga ili loše vrijeme.

Panoramic View Monitor (PVM)

Slike u stvarnom vremenu s kamera montiranih oko vozila prikazuju se na središnjem zaslonu od 12,3“ čime se pruža vizualna podrška pri niskim brzinama.

Wireless Phone Charger*

Bežični punjač baterija u skladu sa standardom Qi. Dovoljno je položiti uređaj kako bi se punjenje aktiviralo, bez potrebe za spajanjem kabelom.

USB utori tipa C

Dva USB priključka tipa C, jedan prednji i jedan stražnji, omogućuju praktično punjenje pametnog telefona, tableta itd. s bilo kojeg mjesta u vozilu.

Premium Harman/Kardon Audio*

Šest prednjih i četiri stražnja zvučnika te subwoofer, osmišljeni upravo za Solterru, nude visoku kvalitetu zvuka za sve putnike.

Panoramski krov*

Panoramski krov omogućuje divljenje jedinstvenim krajolicima iz udobnosti vlastitog sjedala te uživanje u savršenoj unutarnjoj rasvjeti.

Grijani upravljač*

Cijeli je upravljač grijan radi postizanja topline u svakom položaju. Automatsko paljenje i upravljanje temperaturom povećavaju praktičnost vožnje.

Središnja konzola

Napredni dizajn središnje konzole postignut je primjenom sustava shift by wire. Ispod nje nalazi se svestran prostor za odlaganje predmeta, a sve su komande raspoređene tako da je osigurana maksimalna jednostavnost upotrebe.

LCD zaslon

Visoko postavljeni TFT LCD zaslon od 7'' predstavlja napredan dizajn. Budući da je postavljen iznad upravljača, njegov položaj smanjuje potrebu za pomicanjem očiju, što vozaču omogućuje da ostane koncentriran na cestu.

Središnji zaslon od 12,3''

Veliki središnji zaslon omogućuje veliku vidljivost, uz smanjenje odbljeska na minimum, čime se postiže maksimalna čitljivost. Postavljen je tako da nudi osjećaj prostranosti uz maksimalnu jednostavnost uporabe.

Funkcija memoriranja položaja sjedala vozača*

Funkcija memoriranja položaja sjedala vozača povezana je s položajem retrovizora, kako bi se povećala udobnost tijekom vožnje. Dodatno, suvozačev retrovizor se automatski pomiče prema dolje kada je automobil u položaju za vožnju unazad; za bolju vidljivost tijekom vožnje unazad.

*Samo u verziji 4E-xperience+

Uvijek povezan

SUBARU Care

Otkrijte novu razinu povezanosti uz SUBARU Care aplikaciju i ostanite povezni sa svojom Solterrom, čak i kada ste daleko.

eCall

Sustav automatski obavještava centar eCall ako se zračni jastuci aktiviraju te odašilje položaj, vrijeme i broj šasije operateru koji zatim šalje vozila hitne pomoći. Dostupna je i ručna funkcija.

Usluge na daljinu

Upravljajte klimatizacijskim uređajem na daljinu, pratite stanje baterije i postavite program punjenja.

Mreža za punjenje tvrtke Subaru

Isplanirajte svoja putovanja u miru, birajući stanice za punjenje na temelju svojeg položaja ili usput.

Pronađi moj automobil

Pronađite svoju Solterru gdje god da ste je parkirali.

Stanje automobila

Provjerite na daljinu jesu li vrata pravilno zatvorena i zatvorite ih ako su otvorena.          

SUBARU Care

Možete primati obavijesti za svako upozorenje otkriveno na Solterri ili u bilo kojem trenutku pogledati informacije na koje ukazuju lampice.

Statistički podaci o vožnji

Pristupite statističkim podacima o svojim putovanjima i proučite ih kako biste poboljšali svoju vožnju i povećali učinkovitost.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.