OUTBACK

Duga i sigurna putovanja

Unutrašnjost novog Outbacka, izrađena od najfinijih materijala, nudi više prostora svim putnicima, i na prednjim i na stražnjim sjedalima. Inovativne funkcije i tehnologije omogućavaju vam mirno putovanje.


Vanjska oprema

LED svjetla

Prednja LED svjetla s automatskim prilagođavanjem visine omogućavaju vam optimalnu vidljivost i danju i noću te kombiniraju kratka i duga svjetla (SRH). Pri okretanju upravljača smjer snopa svjetlosti iz prednjih svjetala prati pomicanje samog upravljača, čime se osigurava najbolja vidljivost u zavoju tijekom noćne vožnje.

18-inčni aluminijski kotači*1

Zahvaljujući ovim velikim i snažnim 18-inčnim aluminijskim kotačima možete savladati sve vrste cesta.

Prednja LED svjetla za maglu

LED svjetla za maglu omogućavaju veću vidljivost noću i u nepovoljnim vremenskim uvjetima te automobilu daju impresivan izgled.

Stražnja LED svjetla za maglu

Trodimenzionalna stražnja svjetla omogućavaju vidljivost automobila s velike udaljenosti.

Zaštita prednjeg i stražnjeg branika

Zaštita prednjeg i stražnjeg branika nudi veći osjećaj zaštite.

Krovni nosači*2

Nije potrebno kupovati zasebne nastavke za krovne nosače zahvaljujući integriranim sklopivim poprečnim šipkama.

Električno otvaranje vrata prtljažnika bez upotrebe ruku

Uz ovu funkciju vrata prtljažnika možete otvoriti tako da se samo približite automobilu, što je posebno korisno ako su vam ruke zauzete.

Unutarnja oprema

Središnji zaslon od 11,6"

Dodirni zaslon od 11,6" velik je i intuitivan. Omogućava vam upravljanje audiosustavom i drugim funkcijama na jednostavan način, kao da u ruci imate pametni telefon. Nudi i širok raspon korisnih funkcija kao što su Apple CarPlay*3 i Android Auto*4.

Naslon stražnjih sjedala oboriv u dijelovima (60/40)

Naslon stražnjih sjedala, koji se može oboriti u omjeru 60/40, omogućava istodobni smještaj dugačkih, glomaznih predmeta i putnika.

Vrhunski audiosustav s tehnologijom Harman/Kardon*5

Svi putnici mogu slušati glazbu visoke kvalitete zahvaljujući tehnologiji tvrtke Harman/Kardon, GreenEdge.

Sjedala otporna na vodu*6

Sjedala od poliuretana otporna su na vodu te na prljavštinu, blato i zemlju. Lako se peru kako biste mogli bezbrižno uživati u svojim pustolovinama.

Automatski dvozonski klimatizacijski sustav

Ovaj sustav, koji omogućava postavljanje i održavanje različite temperature na vozačevoj i suvozačevoj strani,unaprijeđen je komandama ugrađenima u sustav za informiranje i zabavu.

Prtljažnik

Utovar stvari još je jednostavniji zahvaljujući poklopcu podesivom po visini. Osim toga, zahvaljujući električnom otvaranju vrata prtljažnika, prtljažnik možete otvoriti tako da se samo približite automobilu.

Subaru napredni sustavi pomoći pri vožnji: Driver Monitoring System (DMS)

Driver Monitoring System je sustav prepoznavanja lica koji, pomoću odgovarajuće kamere, otkriva moguće znakove umora ili nepažnje vozača. DMS može prepoznati do pet vozača memoriranjem skupa postavki unaprijed te tako nudi udoban i personaliziran doživljaj vožnje.

Upozorenja

U slučaju da Driver Monitoring System otkrije da je vozač rastresen ili pospan, upozorit će ga lampicom i zvučnim signalom.

Automatsko prilagođavanje postavki*5

Neovisno o dobi i tjelesnoj građi, DMS automatski podešava položaj sjedala, vanjske retrovizore i klimatizacijski sustav u skladu s unaprijed zadanim postavkama vozača.

X-MODE - dva načina rada

Uz novu verziju funkcije X-MODE, koja se serijski nalazi u svim paketima opreme, otkrit ćete pravi potencijal novog Outbacka. Na dodirnom zaslonu odaberite način rada [SNOW/DIRT] za skliske površine ili način rada [D.SNOW/MUD] za posebno zahtjevne ceste na kojima bi kotači mogli zaglaviti.

SI-DRIVE

Funkcija SI-DRIVE, Subaru Intelligent Drive, ovisno o vašem stilu vožnje može regulirati odziv motora kako bi vam pružila trenutačnu snagu i agilnost kad god poželite. Odaberite način rada Intelligent za umjerenu, jednoliku i glatku vožnju idealnu za kruženje po gradu, dulja putovanja i optimizaciju potrošnje goriva. Odaberite način rada Sport za trenutačan i linearan odziv papučice gasa te za sportski način vožnje pri svim brzinama.

*1 Tamno sivi dostupno u verziji STYLE, tamni metalik dostupno u verziji 4DVENTURE, obrađeni tamni metalik dostupno u verziji PREMIUM.
*2 Dostupno u verziji STYLE i PREMIUM, zeleni detalj u verziji 4DVENTURE.
*3 Apple CarPlay zaštitni je znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama.
*4 Android i Android Auto zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.
*5 Dostupno u verziji PREMIUM.
*6 Dostupno u verziji 4DVENTURE.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.