SUBARU XV

Doživite pustolovinu i sačuvajte uspomene.

Pripremite skije, dasku za surfanje i bicikl jer ćete ih sigurno trebati ponijeti sa sobom. SUBARU XV ima teretni prostor koji vam omogućava prijevoz svega što vam je potrebno. Spreman je krenuti s vama i pratiti vas kamo god krenuli, u gradu ili izvan grada.


Vanjska oprema

Krovni nosači*1

Krovni nosači novog SUBARU XV-a spremni su za prijevoz svega što vam je potrebno za putovanje.

LED svjetla s automatskim prilagođavanjem visine*2

Prilagodljiva prednja LED svjetla (SRH) s automatskim prilagođavanjem visine kombiniraju kratka i duga svjetla*2. Pri okretanju upravljača smjer snopa svjetlosti iz prednjih svjetala prati pomicanje samog upravljača, čime se osigurava najbolja vidljivost u zavoju tijekom noćne vožnje.

Prednja LED svjetla za maglu*2

Prednja LED svjetla za maglu imaju reflektirajuću unutarnju površinu koja poboljšava vidljivost i sigurnost za vrijeme noćne vožnje.

17-inčni aluminijski naplaci*3

Ovi elegantni naplaci, snažni, a lagani, naglašavaju moćan karakter SUBARU XV-a.

18-inčni aluminijski naplaci*4

Novi SUBARU XV razlikuje se od svih ostalih automobila zahvaljujući novom dizajnu naplataka. Ovi otporni, ali lagani naplaci jasno govore o osobnosti, karakteru i snazi SUBARU XV-a.

Unutarnja oprema

Naslon za ruke na stražnjem sjedalu*2

Unutrašnjost novog SUBARU XV-a nudi maksimalnu udobnost svim putnicima, a sadrži i naslon za ruke na stražnjem sjedalu s ugrađenim držačima za čaše.

Električna parkirna kočnica (EPB)

Električnu parkirnu kočnicu možete aktivirati jednostavnim pritiskom tipke. EPB se može otpustiti i automatski pritiskom na papučicu gasa.

Utor za banana priključak i za USB

Spojite iPod*5 ili bilo koji drugi uređaj za glazbu na utor za banana priključak i utor za USB da biste slušali glazbu preko audiosustava SUBARU XV-a.

Automatski dvozonski klimatizacijski sustav*2

Ovaj sustav održava željenu temperaturu u kabini. Raspoređuje zrak na još učinkovitiji i tiši način, uz bolji protok zraka iz ventilatora.

Prednja sjedala s kontrastnim šavovima

Udobna prednja sjedala imaju narančaste šavove koji novom SUBARU XV-u daju posebnu osobnost i sportski izgled.

X-MODE

X-MODE omogućava vam preuzimanje kontrole samo jednom jednostavnom tipkom. Ta tehnologija djeluje na motor, prijenos, AWD, kočnice i druge komponente i omogućava sigurno putovanje čak i u teškim uvjetima na cesti i po neprohodnim putovima. Kada je funkcija X-MODE aktivna, Hill Descent Control pomaže vam održati stalnu brzinu prilikom spuštanja.

Stražnja kamera*2

Kada prebacite mjenjač u položaj za vožnju unatrag, stražnja kamera na zaslonu prikazuje sliku u boji s linijama koje vam pomažu pri parkiranju.

SUBARU STARLINK*2

Sustav SUBARU STARLINK omogućuje pristup internetu, radiju i aplikacijama, putem zaslona osjetljivog na dodir i glasovnih naredbi.

LCD zaslon

Postavljen tako da je jasno vidljiv, a ne ometa vas za vrijeme vožnje, ovaj zaslon od 4,2” pokazuje širok raspon korisnih informacija kako biste automobil mogli imati pod nadzorom.

Krovni prozor s funkcijom namještanja nagiba i klizanja*6

Veliki klizni krovni prozor s ručno podesivim sjenilom osigurava da svi putnici imaju dovoljno svježeg zraka i svjetlosti.

Apple CarPlay*7 i Android Auto*8

Upotrebljavajte najpopularnije aplikacije uz Apple CarPlay*7 i Android Auto*8. Zahvaljujući funkciji prepoznavanja glasovnih naredbi, bez upotrebe ruku, možete ostati koncentrirani na cestu.

Višenamjenski zaslon

Višenamjenski zaslon od 6,3”*2 u gornjem dijelu kontrolne ploče nudi vam korisne informacije u stvarnom vremenu. Kada upotrebljavate navigacijski sustav, on se povezuje s višenamjenskim zaslonom i prikazuje sve informacije potrebne za putovanje, osobito kad se nalazite u blizini zavoja ili križanja.

*1 Potrebno je kupiti nastavak za postavljanje stvari na krov. Nije dostupno u verziji PURE.
*2 Nije dostupno u verziji PURE.
*3 Dostupno u verzijama 1.6i.
*4 Dostupno u verzijama 2.0i.
*5 Apple, iPhone i iPod registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Apple Inc.
*6 Dostupno u verziji PREMIUM.
*7 Apple CarPlay zaštitni je znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama.
*8 Android™ i Android Auto™ zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.

Apple CarPlay i Android AutoTM možda neće biti dostupni za sve modele i u svim zemljama. Za više informacija obratite se ovlaštenom zastupniku za Subaru. Vozač je uvijek odgovoran za opreznu i sigurnu vožnju. Za vrijeme vožnje nemojte dodirivati zaslon osjetljiv na dodir. Ovisno o pojedinoj zemlji, usluge komunikacije mogu se naplaćivati.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.