Subaru Hrvatska

SI-DRIVE

Subaru Italia

SI-DRIVE

Vozite kako vama odgovara

Ovaj vam sustav omogućuje da prilagodite vožnju biranjem 3 načina rada:
• Intelligent
• Sport
• Sport Sharp
Iz jednog načina rada u drugi prelazi se u drugi, na temelju uvjeta vožnje ili prema želji vozača, jednostavnim izborom željenog načina rada. Računalo kontrolira i motor Boxer i S-AWD, a ovisno o izabranom načinu rada može se prijeći iz mekane i postupne promjene brzina (Intelligent) na ekstremni sportski način rada (Sport Sharp), koji nudi brz odziv motora i izravno upravljanje mjenjačem. Način rada Sport pružit će vam mogućnosti između nabrojana dva načina rada.

Način rada Intelligent

Mekana i postupna promjena brzina. Savršena za gradsku vožnju i vožnju sporednim cestama, na dugim putovanjima i kada želite ograničiti potrošnju goriva. Osigurava izvrsnu kontrolu vozila u slučaju kiše i snijega.

Način rada Sport

Brz odziv i odlučno ubrzanje. Ovaj način rada čini vožnju pri velikim brzinama, na auto-cestama i zavojitim cestama, uzbudljivijom.

Način rada Sport Sharp

Radi se o načinu rada u kojem motor pokazuju svoju maksimalnu snagu, s brzim ubrzanjima i trenutnim odzivom. Savršeno za vožnju na auto-cesti, prestizanjima i uživanje u sportskoj vožnji. Ovaj način rada dozvoljava vozilu da iskaže sav svoj potencijal.

© SUBARU CORPORATION. Sva prava pridržana. | Subaru Italia S.p.A.
Sjedište; Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Temeljni kapital: 2.600.000 €
Upravno sjedište: via Montefeltro 6/A – 20156 Milano
Društvo je podređeno upravljanju i usklađivanju društva Subaru Europe N.V/S.A
P.IVA 01188480220 Dioničko društvo s jednim članom društva.